Contact

Heb je vragen of wil je je aanmelden voor fysiotherapie, een kennismakingsgesprek of proefles? Gebruik onderstaand contactformulier of stuur een berichtje naar 0630060428.

Openingstijden

Maandag 18.30 – 20.30
Dinsdag 9.00 – 16.00
Donderdag 18.30 – 20.30
Vrijdag 9.00 – 16.00

Lesrooster? Klik hier

Adres

Gildenveld 24G,
3892 DG Zeewolde
KVK nummer 81562500
BTW nummer NL003576582B91

Mail me

  Er is bij Dans Beweeg Groei vakantie van 12 juli 2024 tot en met 28 juli 2024.

  Meer weten over het aanbod van Dans Beweeg Groei?

  Tarieven en regels

  Hieronder staan de tarieven en regels voor de groepslessen, het lidmaatschap en De Ontspan Dag.

  Tarieven

  Geniet elke week van ontspanning en verbinding in je hoofd en lichaam met het lidmaatschap. Kun je een keer niet, dan haal je de les gemakkelijk (in overleg met Renée) op een ander moment in. Het werkt middels automatisch incasso, het is maandelijks opzegbaar en de tarieven zijn: 

  • 30 euro per maand voor 1 les per 2 weken
  • 50 euro per maand voor 1 les per week (12,50 per les!)
  • 80 euro per maand voor 2 lessen per week

  De strippenkaart 10 lessen kost 165 euro en is 4 maanden geldig. 
  De strippenkaart 5 lessen kost 90 euro en is 3 maanden geldig. 
  Het betalen voor losse zittingen kost 25 euro per les.
  De investering voor een Ontspan Dag is 150 euro exclusief btw.  

  Regels van de strippenkaart

  De regels van de strippenkaart:

  Afzeggen
  Het voelt strenger en ik moet er zelf nog een beetje aan wennen, maar ik denk dat het voor de continuïteit van de groepen en als stok achter de deur beter werkt. 

  Ik ga de regel voor het afzeggen bij de strippenkaarten en losse lessen hanteren. Dit betekent dat er een strip van de strippenkaart afgaat als je binnen 8 uur afzegt voor de les ongeacht de reden. Deze regel geldt voor de strippenkaart. Voor de losse lessen geldt een tarief van 10 euro voor een niet op tijd afgezegde les.

  Algemene voorwaarden en privacy verklaring

  De algemene voorwaarden en privacy verklaring van Dans Beweeg Groei, vindt je hier:

  Fysiotherapeutische regels

  Ben je niet tevreden of loop je ergens tegenaan? Bespreek dit met Renée.

  Dans Beweeg Groei is aangesloten bij KNGF klachtenregeling. Als het niet lukt om jouw klacht naar tevredenheid af te handelen, of als bemiddeling door de klachtenfunctionaris niet wenselijk is, dan kun je een officiële klacht bij de onafhankelijke en onpartijdige geschillencommissie fysiotherapie indienen. Dit moet schriftelijk. De geschillencommissie fysiotherapie verzamelt gegevens en doet een bindende uitspraak. Dit betekent dat de fysiotherapeut zich aan de uitspraak moet houden.

  Het aanbod bij Dans Beweeg Groei bestaat uit dansante fysiotherapie en mindfulness. Dit aanbod valt bij zorgverzekeraars onder fysiotherapie. Dans Beweeg Groei werkt contractvrij. Dit betekent dat er vanuit Dans Beweeg Groei niet rechtstreeks gedeclareerd wordt bij jouw zorgverzekering. Het is mogelijk om een factuur van de losse lessen te ontvangen en te declareren bij jou zorgverzekering. Dit is alleen mogelijk als je kiest om per les te betalen. Het is niet mogelijk voor de strippenkaart of het lidmaatschap.

  Meer informatie over contractvrije fysiotherapie:

  Inschrijfformulier en machtigingsformulier

  Superleuk als je je wilt aanmelden! Stuur mij een bericht via whatsapp 0630060428 of info@dansbeweeggroei.nl, zodat we kunnen kennismaken en een proefles kunnen plannen. Het inschrijfformulier en het machtigingsformulier vindt je hier: