Tarieven en regels

In onderstaande tabel staan de tarieven en regels voor dansante fysiotherapie en psychosomatische fysiotherapie. Heb je vragen? WhatsApp of bel naar 0630060428 of klik hier.

Tarieven

Regels van de strippenkaart

De regels van de strippenkaart:

  Algemene voorwaarden

  De algemene voorwaarden van Dans Beweeg Groei, vindt je hier:

  Privacyverklaring

  De privacyverklaring van Dans Beweeg Groei, vindt je hier:

  Klachtenprocedure

  Ben je niet tevreden of loop je ergens tegenaan? Bespreek dit met Renée.

  Dans Beweeg Groei is aangesloten bij KNGF klachtenregeling. Als het niet lukt om jouw klacht naar tevredenheid af te handelen, of als bemiddeling door de klachtenfunctionaris niet wenselijk is, dan kun je een officiële klacht bij de onafhankelijke en onpartijdige geschillencommissie fysiotherapie indienen. Dit moet schriftelijk. De geschillencommissie fysiotherapie verzamelt gegevens en doet een bindende uitspraak. Dit betekent dat de fysiotherapeut zich aan de uitspraak moet houden.

  Contractvrije fysiotherapie

  Het aanbod bij Dans Beweeg Groei bestaat uit dansante fysiotherapie, wandeltechniek en mindfulness. Dit aanbod valt bij zorgverzekeraars onder fysiotherapie. Dans Beweeg Groei werkt contractvrij. Dit betekent dat er vanuit Dans Beweeg Groei niet rechtstreeks gedeclareerd wordt bij jouw zorgverzekering. Het is mogelijk om een factuur van de losse lessen te ontvangen en te declareren bij jou zorgverzekering. Dit is alleen mogelijk als je kiest om per les te betalen. Het is niet mogelijk voor de strippenkaart of het lidmaatschap.

  Meer informatie over contractvrije fysiotherapie: