Tarieven en regels

Hieronder staan de tarieven en regels voor de groepslessen, het lidmaatschap en De Ontspan Dag.

Tarieven

Geniet elke week van ontspanning en verbinding in je hoofd en lichaam met het lidmaatschap. Kun je een keer niet, dan haal je de les gemakkelijk (in overleg met Renée) op een ander moment in. Het werkt middels automatisch incasso, het is maandelijks opzegbaar en de tarieven zijn: 

  • 30 euro per maand voor 1 les per 2 weken
  • 50 euro per maand voor 1 les per week (12,50 per les!)
  • 80 euro per maand voor 2 lessen per week
  • 37,50 euro per maand voor 1 les per week voor mensen van 18 jaar – 25 jaar

De strippenkaart 10 lessen wordt 165 euro en is 4 maanden geldig. 
De strippenkaart 5 lessen wordt 90 euro en is 3 maanden geldig. 
Het betalen voor losse zittingen wordt 25 euro per les.
De investering voor een Ontspan Dag is 150 euro inclusief btw.  

Regels van de strippenkaart

De regels van de strippenkaart:

Afzeggen
Het voelt strenger en ik moet er zelf nog een beetje aan wennen, maar ik denk dat het voor de continuïteit van de groepen en als stok achter de deur beter werkt. 

Ik ga de regel voor het afzeggen bij de strippenkaarten en losse lessen hanteren. Dit betekent dat ik 10 euro in rekening ga brengen als je binnen 8 uur afzegt voor de les ongeacht de reden. Dit doe ik door middel van een factuur en/of betaalverzoek. Deze regel geldt voor de strippenkaart en de losse lessen.

Algemene voorwaarden

De algemene voorwaarden van Dans Beweeg Groei, vindt je hier:

Privacyverklaring

De privacyverklaring van Dans Beweeg Groei, vindt je hier:

Inschrijfformulier en machtigingsformulier

Superleuk als je je wilt aanmelden! Stuur mij een bericht via whatsapp 0630060428 of info@dansbeweeggroei.nl, zodat we kunnen kennismaken en een proefles kunnen plannen. Het inschrijfformulier en het machtigingsformulier vindt je hier:

Klachtenprocedure

Ben je niet tevreden of loop je ergens tegenaan? Bespreek dit met Renée.

Dans Beweeg Groei is aangesloten bij KNGF klachtenregeling. Als het niet lukt om jouw klacht naar tevredenheid af te handelen, of als bemiddeling door de klachtenfunctionaris niet wenselijk is, dan kun je een officiële klacht bij de onafhankelijke en onpartijdige geschillencommissie fysiotherapie indienen. Dit moet schriftelijk. De geschillencommissie fysiotherapie verzamelt gegevens en doet een bindende uitspraak. Dit betekent dat de fysiotherapeut zich aan de uitspraak moet houden.

Contractvrije fysiotherapie

Het aanbod bij Dans Beweeg Groei bestaat uit dansante fysiotherapie, wandeltechniek en mindfulness. Dit aanbod valt bij zorgverzekeraars onder fysiotherapie. Dans Beweeg Groei werkt contractvrij. Dit betekent dat er vanuit Dans Beweeg Groei niet rechtstreeks gedeclareerd wordt bij jouw zorgverzekering. Het is mogelijk om een factuur van de losse lessen te ontvangen en te declareren bij jou zorgverzekering. Dit is alleen mogelijk als je kiest om per les te betalen. Het is niet mogelijk voor de strippenkaart of het lidmaatschap.

Meer informatie over contractvrije fysiotherapie: