Open dag

Zaterdag 13 januari 2024 van 10.00 uur tot en met 16.00 uur

Het nieuwe jaar staat voor de deur. Wat gaat aankomend jaar brengen?

Heb jij al allemaal plannen gemaakt en doelen opgesteld? Ben jij van de voornemens? Of zie je wel?

Vroeger was ik iemand die hoge doelen opstelde en elke dag een habit tracker gebruikte. Met strengheid naar een gezonder, blijer, dankbaarder, energieker leven. Dat heeft me veel gebracht, maar na 15 jaar persoonlijke ontwikkeling werd het tijd voor een andere aanpak. Afgelopen jaar heb ik geëxperimenteerd met meer vrouwelijke energie; loslaten, voelen, vertrouwen, rondheid, zachtheid en vriendelijkheid. Dit bracht rust en frustratie. Het is niet makkelijk om niks te doen en lief te zijn in je hoofd als er een streng boos deel alle controle probeert te houden. De kennis en vaardigheden die ik opgedaan heb als master psychosomatisch fysiotherapeute en uit persoonlijke ervaringen, vallen voor mij op hun plek. Ik weet waar ik naar toe ga en wat het leven van mij wil. Nu geduldig zijn…. 😉

Ik ben 3 jaar geleden met Dans Beweeg Groei begonnen, zodat ik minder stress zou ervaren en om samen met vrouwen te dansen, ontspannen en voelen. Het is zooo fijn om te merken dat Dans Beweeg Groei’ers met een gevoel van rust, verbinding en plezier naar huis gaan.

Heb jij last van stress klachten zoals vermoeidheid, pijn, een onrustig of gejaagd gevoel, vol hoofd, piekeren of een hoge ademhaling? Heb je behoefte aan rust, maar lukt het niet om niks te doen? Gebeurt er veel in je leven op dit moment en zitten emoties hoog? Zijn pilates, yoga of sportlessen te zwaar?

Bij Dans Beweeg Groei is er plek voor jou. In kleine groepslessen geven we aandacht wat aandacht vraagt, voel je de verbinding met jezelf en ervaar je rust en ontspanning.

renee moonen, psychosomatisch en dansante fysiotherapeute, danstherapie, coach, dans

Zaterdag 13 januari kun je de sfeer proeven en groepslessen proberen. Op een laagdrempelige manier kun je kennismaken met mij (Renée) en met Dans Beweeg Groei. Superleuk als ik je zie in het Gildenveld 24 in Zeewolde!

Loop vrijblijvend binnen voor een praatje of schrijf je in voor een proefles!

Hieronder staat het overzicht van de proeflessen. Er is per groepsles maximaal plek voor 6 deelnemers, dus wacht niet te lang met aanmelden. Vol is vol. De proeflessen zijn gratis.

Heb je vragen over de groepslessen? WhatsApp, bel of mail naar:

  • 0630060428
  • info@dansbeweeggroei.nl

Veel gestelde vragen

  • Hoe kan ik me aanmelden voor een proefles?

Klik hier om je aan te melden. Vul het formulier in en geef aan voor welke groep je je wilt aanmelden of stuur een mail naar info@dansbeweeggroei.nl met het bericht dat je je wilt aanmelden voor de open dag en vermeld de betreffende proefles.

  • Moet ik iets meenemen?

Een fleecedeken en warme sokken zijn fijn en handig voor de dansante fysiotherapie les, ademhalingsgroep en mindfulness les. Kleding waarin je gemakkelijk kunt bewegen is prettig, zoals sportkleding of jogging broek. Draag platte schoenen voor de wandelgroep.

  • Waar is de Open Dag?

De Open Dag is bij Dans Beweeg Groei op Gildenveld 24G, 3892DN Zeewolde op de eerste verdieping. Loop het verzamelgebouw door de schuifdeuren naar binnen en volg de bordjes.

  • Ik kan niet 13 januari, maar ik wil wel graag een proefles doen. Wat nu?

Superleuk dat je enthousiast bent geworden! Stuur mij een bericht via 0630060428 of info@dansbeweeggroei.nl. Dan kijken we samen wanneer jij de proefles kunt doen! Hier vind je de bestaande groepen en het lesrooster. Klik hier. Een proefles is gratis bij Dans Beweeg Groei.

  • Wat houden de verschillende groepslessen in?

Dansante Fysiotherapie: Dit is een behandelmethode waarbij dans, meditatie, improvisatie en muziek samenkomen met als doel lichaamsbewustzijn te verbeteren, plezier te ervaren in bewegen en rust te krijgen in je hoofd. Hier staat meer informatie.

Mindfulness: Tijdens de mindfulness groep maak je op een laagdrempelige manier kennis met mindfulness. Door de aandacht te verplaatsen en te ervaren wat er in het moment is, ontstaat er verbinding met jezelf. We doen meditaties en mindfulness oefeningen en er is ruimte om ervaringen te delen. Klik hier voor meer informatie.

Wandelgroep: We gaan met deze groep naar buiten en lopen een rondje van ongeveer 30 minuten, waarin we loopoefeningen afwisselen om de kwaliteit van het looppatroon te verbeteren. Word bewust van hoe je loopt en ervaar meer ontspanning in je lopen waardoor je met meer gemak kan genieten van wandelen.

Rek en stretch les: Voelt je lijf stijf en pijnlijk? Heb je het gevoel dat alles uit elkaar getrokken moet worden? Dan is deze groep voor jou. We doen rek en stretch oefeningen op een veilige en vriendelijke manier. Geen zware yoga of pilates oefeningen, maar lichte oefeningen voor meer ontspanning.

Ademhalingsgroep: Veel mensen hebben last van hyperventilatie of een verkeerd adempatroon. Tijdens deze lessen leer je ademhalen en krijg je kennis over het stresssysteem. Lees hier meer over de ademhaling.