Dé groepsles voor piekeraars en stresskippen

Je wilt niet meer die stresskip zijn die van alles vergeet, moe is, geen zin heeft, overal beren ziet en alle verantwoordelijkheden draagt. Word weer je vrolijke, spontane en gezellige zelf. Speel in de groepsles mindfulness met je aandacht en sta stil bij geluiden, gedachten, gevoelens en je ademhaling. Leer meer over stress en ervaar kalmte.

“Mindfulness training door Renee is zeker aan te raden. Zij is zeer vakkundig en toegankelijk. De sfeer is open en gemoedelijk, je kunt jezelf zijn. De trainingen zijn afwisselend, ontspannend en een rustmoment in de dagelijkse hectiek.”

Alna

Tijdens de Groepsles Mindfulness maak je kennis met mindfulness en leer je om je lichaam en gedachten waar te nemen, grenzen te voelen en je focus te verplaatsen. Er is ruimte om ervaringen te delen en je ontvangt informatie over de invloed van stress op je lichaam en geest.

Na 5 lessen heb jij:

  • Een rustmoment in je dagelijkse hectiek
  • Inzicht in jouw klachten en lichaamssignalen
  • Kennis over stress, mindfulness en ontspanning
  • Gevoeld hoe het is om je ontspannen dankbare zelf te zijn
  • De tools en oefeningen die bij jou passen en je helpen te verbinden met je lijf
  • Gelijkgestemde vrouwen ontmoet met wie je kunt lachen en huilen

Praktisch over de groepsles mindfulness

Er zijn groepen op de volgende momenten in de week:

  • Donderdag 18.30 uur om de week
  • Maandag 19.30 uur. We starten een nieuwe groep op 15 april. Dit is de laatste keer dat deze groep start.

Een strippenkaart van 5 lessen kost 90 euro

Een groepsles duurt driekwartier tot een uur. Speel met je aandacht, mediteer, praat en schrijf mee in de groepsles mindfulness.

Het enige wat je nodig hebt, zijn een warme deken en sokken of een yogamatje of meditatiekussen. Ervaring in mediteren is niet nodig.

De groepslessen zijn in de ruimte van Dans Beweeg Groei:
Gildenveld 24G, 3892 DG Zeewolde

Er is per groep plek voor maximaal 8 personen.

Heb je interesse, maar kun je niet op de bestaande dagen en tijden. Stuur mij een berichtje.

Het gezicht achter Dans Beweeg Groei

Ik ben Renée Moonen, ik ben dansante en msc. psychosomatisch fysiotherapeute. Ik heb me de afgelopen 15 jaar ondergedompeld in persoonlijke ontwikkeling, dansante en psychosomatische fysiotherapie, psychologie, reiki, emotional freedom techniques, hypnotherapie, systemisch coachen en meer. Vroeger was ik een echte stresskip en angsthaas. Gelukkig ben ik nu mijn zenuwen en interne criticus de baas. Mijn doel is om ontspannen en tijd nemen voor jezelf normaal te maken, zodat minder vrouwen stress- en angstklachten ervaren en er meer herstel, vriendelijkheid en verbinding ontstaat.

“De sfeer vind ik ontspannend en gezellig. Er is respect voor ieder zijn eigen ding en er is aandacht voor elkaar.”

Marry

Wil jij niet meer die stresskip zijn? Wil jij meer rust in je hoofd en wil jij je lichaam kunnen voelen? Dan is de Mindfulness Groep iets voor jou.