De meest ontspannende groepsles voor drukke vrouwen

Het leven vraagt veel en jij doet je best, maar je blijft moe, houdt pijn en ontspannen lukt niet. Door middel van dans, muziek, meditatie en improvisatie ga je uit je hoofd en kom je in je lichaam. Geniet weer van beweging!

“Na een uur bewegen voel ik me heerlijk ontspannen. Ik merk nu, na een aantal weken oefenen, dat ik meer kan bewegen. Ik wist niet dat ik dat met mijn pijnklachten nog zou kunnen.”

Melissa

Door de combinatie van beweging, muziek en meditatie heeft je hoofd geen schijn van kans en ontstaat er ruimte om te voelen en te genieten van rust. Niet vanuit moeten en presteren, maar vanuit zachtheid en vertrouwen.

Na 10 lessen heb jij:

  • Een rustmoment in je dagelijkse hectiek
  • Minder klachten zoals vermoeidheid, pijn en stress
  • Gevoeld hoe het is om je vrolijke gezellige zelf te zijn
  • De tools en oefeningen die bij jou passen en je helpen te verbinden met je lijf
  • Gelijkgestemde vrouwen ontmoet met wie je kunt lachen en huilen

Praktisch

Er zijn groepen op de volgende momenten in de week:

  • Maandag 18.30 uur
  • Dinsdag 10.00 uur om de week
  • Donderdag 19.30 uur

Een strippenkaart van 10 lessen kost 160 euro of betaal maandelijks 50 euro voor 1 les per week (12,50 euro per les).

Een groepsles duurt een uur. Dans en beweeg mee op jouw niveau. Het enige wat je nodig hebt, is een warme deken en sokken en geniet van beweging.

De groepslessen zijn in de ruimte van Dans Beweeg Groei:
Gildenveld 24G, 3892 DG Zeewolde

Er is per groep plek voor maximaal 5 vrouwen. De bestaande groepen zijn bijna vol. Heb je interesse, maar kun je niet op de bestaande dagen en tijden. Stuur mij een berichtje.

Het gezicht achter Dans Beweeg Groei

Ik ben Renée Moonen, ik ben dansante en msc. psychosomatisch fysiotherapeute. Ik heb me de afgelopen 15 jaar ondergedompeld in persoonlijke ontwikkeling, dansante en psychosomatische fysiotherapie, psychologie, reiki, emotional freedom techniques, hypnotherapie, systemisch coachen en meer. Vroeger was ik een echte stresskip en angsthaas. Gelukkig ben ik nu mijn zenuwen en interne criticus de baas. Mijn doel is om ontspannen en tijd nemen voor jezelf normaal te maken, zodat minder vrouwen stress- en angstklachten ervaren en er meer herstel, vriendelijkheid en verbinding ontstaat.

“Ik ervaar de lessen als erg prettig en merk duidelijk het verschil wat het met mijn hoofd en lichaam doet. HEERLIJK!

Marry

“Ik voel me vaak na de les ontspannen, dat vind ik nog steeds zo’n mooi wonder.”

Melissa

Wil jij weer genieten van beweging? Wil jij je lichaam weer kunnen voelen en wil jij rust en ontspanning? Dan is de Dansante Groep iets voor jou.