Veertiendaagse challenge

Superleuk dat je tijd en ruimte neemt voor jezelf! 

Ontdek aankomende veertien dagen hoe je (ook) thuis dansante fysiotherapie kunt doen. Dit programma is als volgt opgebouwd; eerst ga je voelen en sta je stil bij jouw lichaam en behoeften. Vervolgens wordt je bewust van de ruimte om je heen, voel je de verbinding met de ander en de wereld en ontstaat er richting. Merk op hoe snel je kunt wisselen van energie. Tenslotte keren we terug bij onszelf en vinden we rust. Na inspanning is ontspannen gemakkelijker!

Mijn missie is om vrouwen in verbinding te brengen met zichzelf doormiddel van dansante fysiotherapie en effectieve rust, zodat zij beter en gemakkelijker de ruimte voelen om te zorgen voor zichzelf. Dans, voel, kies! <3

Heel veel plezier tijdens deze veertiendaagse challenge!

Liefs,

Renée

Cursus Instructeur

Renée Renée Auteur

Ik ben Renée Moonen, msc. psychosomatisch fysiotherapeute. Mijn doel is om door middel van dansante fysiotherapie ontspannen en tijd nemen voor jezelf normaal te maken, zodat er verbinding en vriendelijkheid ontstaat. Dansante fysiotherapie is mijn passie, hierin komen lichaamsbewustzijn, beweging en ontspanning samen. Zooo fijn voor een stresskip zoals ik!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *